Ο Δήμος Κέρκυρας κλείνει την Εφορία λόγω χαρατσιού!

28 Φεβρουαρίου 2014 | 22:03193

α-
α+

Ο Δήμος Κέρκυρας κλείνει την Εφορία λόγω χαρατσιού!

Σε κινητοποιήσεις, οι οποίες θα περιλαμβάνουν αποκλεισμό της ΔΟΥ Κέρκυρας, αποφάσισε να προχωρήσει σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο Κέρκυρας, αντιδρώντας στην άρνηση της κυβέρνησης να διορθώσει την αυξημένη επιβολή χαρατσιού.

Πρόκειται για την υπόθεση του Ειδικού Τέλους Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών, το οποίο είναι για εκατοντάδες δημότες περιοχών στην περιφέρεια της Κέρκυρας διπλάσιο ή και τριπλάσιο από αυτό το οποίο σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και τα όσα ισχύουν για αντίστοιχες άλλες περιοχές, θα έπρεπε να είχε επιβληθεί.

Στις 10 Μαρτίου, αποφασίστηκε να προχωρήσει σύσσωμος ο Δήμος σε κινητοποίηση στην Εφορία Κέρκυρας, με πρόσκληση όχι μόνο των παρατάξεων του δημοτικού συμβουλίου αλλά και στους εργαζόμενους του Δήμου Κέρκυρας, στους φορείς του νησιού και, φυσικά, σε όλους τους πολίτες.

Μάλιστα, ο Γ. Τρεπεκλής ανακοίνωσε ότι θα φέρει άμεσα την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και στη συνεδρίαση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ιονίων Νήσων, προκειμένου να συζητηθούν ανάλογες κινητοποιήσεις σε όλα τα νησιά της περιοχής.

Πηγή: corfupress.com

<!–

–>

Source Article from http://www.madata.gr/epikairotita/social/332171.html