Έκλεψε πορτοφόλι και … πατίνια!

31 Μαϊου 2014 | 18:2979

α-
α+

Έκλεψε πορτοφόλι και ... πατίνια!

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από έρευνες των ανδρών του Τμήματος Ασφάλειας και Αστυνομικού Τμήματος Ξάνθης, δύο κλοπές, που είχαν διαπραχθεί την 29 και 30-5-2014, στην πόλη της Ξάνθης.

Για τις υποθέσεις αυτές συνελήφθη χθες (30-5-2014) το πρωί στην Ξάνθη ένας 14χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές. Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν στην κατοχή του δράστη ένα πορτοφόλι, που περιείχε 102 ευρώ, ένα usbstick και διάφορα έγγραφα, καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο, τα οποία όπως προέκυψε είχε αφαιρέσει την 29 και 30-5-2014 από δύο ανθρώπους.

Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα και το χρηματικό ποσό κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους δικαιούχους τους. Στην κατοχή του δράστη βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν δύο τσάντες, που περιείχαν ένα ζευγάρι πατίνια και δύο ζευγάρια παπούτσια, το ιδιοκτησιακό καθεστώς των οποίων ερευνάται. Σημειώνεται ότι ο 14χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης για τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

<!–

–>

Source Article from http://www.madata.gr/epikairotita/social/352018.html